CO TANČÍME?

12.04.2012 04:53

 

Salsa si získá srdce všech, kteří jí okusili. Salsa Shines nabízí volnost pohybu a je určena pro jednotlivce, hlavně ženy. Salsa může být dravá, smyslná, laškovná, něžná, romantická, taková, jakou budete chtít být! V tanci se zaměřujeme na footwork nohou, točky a celkovou techniku sólo tanců.

Bachata je  velmi smyslný romantický a ve všech směrech jeden z nejkrásnějších tanců na světě. Bachatou můžete vyjádřit, kdo ve skutečnosti jste, pohrávat si s vlastním tělem a těšit se z pohybu. Kdo tančil bachatu, pochopí souznění a smyslnost, něžnost, ale také impulzivitu a emoce. Bachata je královnou mezi Karibskými tanci!

Kuduro v překladu znamená "pevné pozadí". Je to velmi dynamické a živé tancování v novějších světových rytmech. Zažijete u něj spoustu zábavy a také se řádně vypotíte!

Cha-Cha je velmi ženský a smyslný tanec, který si získává srdce tanečníků již několik desetiletí.

Rumba je pomalý, něžný a emotivní tanec, při kterém můžete vyjádřit veškeré své pocity.

Afro je africký tanec, který je základním kamenem všech tanců. Vychází z přirozených pohybů těla. Je to tanec krásný, energický, živočišný, ladný, silový i jemný. Afro prospívá tělu i duši. Přináší uvolnění, radost z pohybu, povznesení, posílení svalů, lepší kondici, větší pružnost, lepší spojení s vlastním tělem a vnitřním světem.

TĚŠÍME SE NA VÁS :)

—————

Zpět